Blev du vinderen af uret fra Boom Watches?

Mine største øjeblikke i 2016

img_1974

I sidste uge fejrede vi alle slutningen af 2016 sammen, vi nød alle fyrværkeriet sammen…Men hvad skete der egentlig i 2016?

Tankerne fløj i går over om jeg selv var tilfreds med hvad jeg havde opnået de sidste 12 måneder. Svaret var ja og samtidig nej, da jeg altid stræber efter noget større. Men jeg vil hellere bruge min energi på alle de gode ting jeg har opnået i 2016.  Så her har jeg samlet en lille liste over mine fedeste oplevelser i 2016

 1. Jeg kom til USA! Jeg har altid ville til USA og der var derfor lidt af en drøm da jeg kom derhen.
 2. Da jeg blev fløjet til Helsinki for at lave en reklamefilm for ASUS laptop
 3. Da jeg blev nomineret til årets nordiske mandlige blogger
 4. Jeg kom til Afrika for første gang og det var hele oplevelse værd!

Dette var nogle af de øjeblikke jeg lige kunne komme i tanke om, jeg kunne sikkert komme på en masse flere. Men dette indlæg skulle ikke være et ” Se hvad jeg har fået af sponsoraftaler” indlæg. Det er et indlæg jeg laver for at reflektere over mit 2016. Men derudover så har 2016 for mig været året hvor jeg har vokset som person også har jeg udvidet mit netværk en del. Jeg har gennem mit job som blogger mødt en masse interessante mennesker at kende og glæder mig til at kunne fortsætte de samarbejder jeg allerede har gang i, såvel som nye. Som jeg altid har sagt så er det vigtigste som blogger (stor som lille) at du nyder dit arbejde og det kan jeg heldigvis sige jeg gør.

Husk at følg mig på snapchat hvor jeg dagligt opdatere tilføj mig med brugernavn “MikeAfsharian”

 

   

1 kommentar

 • Gustavo Woltmann

  Det lyder til, du har haft et super fantastisk år. Reklamefilmen i Helsinki lyder super spændende.
  Held og lykke i 2017.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Blev du vinderen af uret fra Boom Watches?