Spring in Rome

Trip to Vatican City

img_4039f374aca6-a3a7-4bce-b80a-7aabde895ca7img_4040img_4041fullsizerender-2img_4043

Jeg startede min 3 dag i Rom med noget lækkert morgenmad på hotellet, hvorefter vi tog ud og skød nogle outfit billeder af mig. Derefter tog vi med metroen hen til vatikanet og så Peterskirken som de fleste kender til eller har set billeder af. Kirken af et af de største turistattraktioner her i Rome og flot var den også at se. Bagefter tog vi hen og spise noget middag og fik os noget lækker italiens is. På trods af vi stadig er i vintermånederne, så holder det ikke italienerne fra at spise is. Der er rigtig mange lækre is bare her i byen og dem har jeg med stor glæde brugt hver dag. I min “Rome guide” vil jeg komme nærmer ind de præcise is bare jeg bedst kunne lide og kan anbefale. Jeg vil nyde min sidste tid i Rom inden jeg tager hjem til København i morgen eftermiddag.

//

I started my third day in Rome with some breakfast at the hotel, and then we went out and shot some outfit pictures of me. Afterwards we took the metro to the Vatican and the St. Peter’s Basilica as most know, or have seen pictures of. The church is one of the most popular tourist attractions here in Rome and it was very beautiful to see. Afterwards we went and eat some dinner and got us some delicious galette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spring in Rome