Nyt fra RITUALS

Bag om min video med Tradono.

 

skaermbillede-2017-02-25-kl-19-01-43 skaermbillede-2017-02-25-kl-19-01-53 skaermbillede-2017-02-25-kl-19-02-26 skaermbillede-2017-02-25-kl-19-03-09 skaermbillede-2017-02-25-kl-19-03-25

Da jeg først blev kontaktet af Tradono, hvor de ville høre om jeg ville være med i en af deres “Closet Confidential tag” videoer tænkte jeg “ helt klart!” Det er nogle gode videoer også er videoerne ikke længere end 5-10 mins. ( læs mere om hvad denne video går ud på HER) I den mail jeg modtog før vi skulle filme, der havde de skrevet at jeg skulle sætte 1-1.5 time af. Hvilket jeg syntes lød som ret lang tid for at skulle filme en 5-10 min video. Da de 2 søde piger fra Tradono ankom og vi gik i gang med at filme, gik det pludselig op for mig hvorfor de bad mig sætte så lang tid af. De allerførste klip vi filmede måtte vi tage om et par gange, da jeg kom til at kludre i det også var jeg også lidt nervøs. Jeg havde heller ikke som sådan forberedt mig på de spørgsmål de sendte mig. Mest af alt fordi jeg følte det ville fremstå mest naturlig,t hvis jeg ikke skulle huske på hvad jeg ville sige, men bare snakkede fra hjertet. Efter 1,5 time blev vi færdige og de skulle også filme et par klip af tøjet tæt på. Jeg hyggede mig meget mens vi filmede og nogle af klippene måtte  vi tage om, ene og alene fordi jeg ikke kunne holde op med at grine ( jeg havde et skuespiller øjeblik).
Jeg har selv lavet Video blogs før og laver dem stadig, dog er det mig selv der holder kameraet når jeg filmer. Det er så snart det er en anden der filmer, at jeg bliver lidt små nervøs. Dog var det ikke være end at jeg kom over det efter 2.min og næste gang vil jeg sikkert slet ikke være nervøs.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyt fra RITUALS