Ny duft fra DIESEL - Only The Brave High

High up in Marocco

Mike Afsharian Mike AfsharianUnder min rejse til Atlas bjergene i Marokko, der befandt jeg mig på det smukkeste bjerg. Der hvor vi boede havde vi mulighed for at se over hele landskabet og det var noget af det smukkeste. Jeg fik under et regnvejr mulighed for at få taget disse udendørs billeder i min nye skjorte fra minimum. Det er første gang jeg har lavet et så råt shoot men bestemt ikke sidste gang, da jeg er rigtig glad for billederne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ny duft fra DIESEL - Only The Brave High