Derfor benytter jeg mig aldrig af fotografer! På nær ÉN enkelt.

Ny duft fra DIESEL – Only The Brave High

img_6832

Læder og en lidt rocket stil er nok det de fleste forbinder med et cool mærke som DIESEL, men de laver også parfume. Jeg modtog her for nogle dage siden, deres nye herreparfume for 2017 med posten, den hedder DIESEl Only The Brave High. Det er en duft med attitude, hvilket både kan ses på designet og det kan duftes. Det er en meget frisk og sporty duft, som samtidig er utrolig maskulin. Duften ligger i den kraftige ende og man bør derfor nøjes med 1,2 spray med den, da den ellers godt kan blive for tung. Hvis du ønsker den som helt mild parfume, så vil jeg anbefale at spray den 1 gang i luften også gå i den “sky” af parfume du lige har sprøjte. På den måde vil duften hænge fast i dig, men på en meget mild måde.

Selve designet er nok lidt drengerøvs agtigt, da den forestiller en knyttet næve, samtidig er det også et fedt design, der i den grad fortæller noget om duften i flasken.

Jeg vil personligt bruge den duft over sommeren, da den for mig er lidt for kraftig til at tage på under en jakke, hvis det giver mening. Det skal lige siges at jeg generelt ikke bruger parfume til dagligt, men en gang imellem. Derfor vil denne sikkert være perfekt til daglig brug hvis du modsat mig , er vant til at bruge parfume til dagligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Derfor benytter jeg mig aldrig af fotografer! På nær ÉN enkelt.