Min hudfarve skyld i mistet samarbejde...

Til klip hos Salon Show

skaermbillede-2017-02-22-kl-20-06-33 img_0926  img_0917  img_0949

Før/under/efter billeder af min klipning hos Salon show

En del af mit job som blogger er at få taget en masse billeder af sig selv. Derfor er det også utrolig vigtigt at mit hår altid sidder rettet og stylet ud, sådan så jeg viser den bedste side af mig selv frem. Da jeg er ude at skyde billeder et par gange om ugen, er det så vigtigt at jeg har en frisør, hvor jeg kan være sikke rpå min klipning bliver perfekt hver gang. Min frisør Amanda som er ejeren af Salon show i valby, klipper mig altid til perfektion og jeg er altid ligeså tilfreds med min klipning hver gang. 

 

 

I kan finde dem på facebook HER og på instagram under @Salon_show

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min hudfarve skyld i mistet samarbejde...