Produkter I mit bad

Flyver til Stockholm med Ralph Lauren

img_3305

 

Jeg modtog sidste uge en mail fra et dansk Pr bureau, de spurgte om jeg havde lyst til at tage til stockholm til et event som Ralph lauren stod for. Det var et parfume event og vi skulle ud og køre i racerbiler og alt muligt andet spændende, sverige et kendt for at holde nogle vilde events.  Det takkede jeg ja til og spurgte derefter hvilke andre bloggere fra Dk der skulle til event, sådan så jeg evt, kunne følges med personen. Jeg fik så afvide at der ikke var andre bloggere i Dk inviteret til eventet. Det var en lidt vild fornemmelse det gav mig! Ja jeg har været inviteret til events, hvor jeg er blevet udvalgt med få andre bloggere til at deltage. Men jeg har aldrig prøvet at blive inviteret på en rejse, hvor jeg var den eneste fra DK, der var inviteret.

Det er ret stort i mine øjne, så jeg sætter stor pris på jeg er blevet valgt, hvilket bare bekræfter mig i at det kan betale sig at følge ens drømme.

 

Som sagt tager jeg afsted imorgen tidlig og overnatter så i stockholm, jeg flyver tilbage tidligt onsdag morgen, da jeg har et møde inde i København. Jeg vil Video blogge hele min tur, så i ikke går glip af noget. Jeg har før kørt i en sportsbil, så glæder mig meget til at prøve det igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Produkter I mit bad