New in Denim Jakcet DIESEL

Test – Bio Effect EGF Eye Serum

Bio effect eye serumBio effect eye serum

Ingen har lyst til at se trætte ud, men hvad kan man præcis gøre ved det? Der findes alt fra kure til mirakelmidler. Denne gang har jeg fingrene i noget helt specielt, nemlig Bio Effekt egen EGF Eye Serum. Den indeholder som deres andre produkter, det helt specielle EGF  som jeg har lavet et langt indlæg om HER. EGF går ned i huden og nærmest vækker huden op, sådan så den begynder at stramme op og forny sig selv. Det helt specielle ved EGF,  er at den tager udgangspunkt i din huds tilstand. Hvis du har rynker, så vil den gå ind og gøre dem betydeligt mindre. Men hvis du som mig ikke som sådan har rynker, så vil det forbedre din huds tilstand, dvs. Fjerne fine linjer, lysne huden og gøre huden mere fast, så er vil den gøre dette. Disse forandringer gør tilsammen at hele øjenområdet fremstår friskere og du vil som konsekvens fremstå mindre træt. Dette er ikke en øjen serum, der lover andet end hvad den kan holde og jeg har selv testet den i snart 4 måneder. Jeg ligner en friskere version af mig selv og dette er som sagt hele meningen med Bioeffect serien , at forbedre det du allerede har. Hvilket også betyder at der egentlig ikke er noget alder, hvor du skal starte med at bruge det, da det kan bruges alle aldre.

Der er 6 ml i og det lyder måske som lidt, men produktet er MEGET drøj i brug og du når langt med en smule.

 

Designet på applikatoren er også til at modvirke spild, da du trykker i bunden og der kommer en smule frem. Derefter skal du rulle serummet på ved hjælp af metalkuglen. Den hjælper i sig selv også med at fjerne poser. Jeg har været omkring 3-4 måneder om at bruge den op, jeg har brugt den næsten hver aften.

 

Om du er 20 år og føler du ønsker at se friskere ud eller om du er 50 år og gerne aktivt vil fjerne dine rynker om dine øjne, så det dette et produkt for dig.

Du kan læse mere om produktet og købe det HER prisen ligger på omkring 600kr

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New in Denim Jakcet DIESEL