Inspo #3

Update til mit indlæg om andre herrebloggere

Mike AfsharianSiden jeg i går skrev mit indlæg “Udskiftet af ny herre bloggere” har jeg fået et par beskeder, fra andre bloggere, som har spurgt ind til om det var dem jeg mente i indlægget. Jeg har og kommer aldrig til at hænge nogen ud på min blog, hvis jeg laver et indlæg hvor jeg snakker om en bestemt person. Ja så gør jeg det på en måde, sådan så personen forbliver anonym. Dette var dog ikke tilfældet i mit indlæg om “andre herre bloggere”, da indlægget slet ikke handlede om 1 enkelt blogger eller om nogen bloggere for den sags skyld. Det var mere mit offentlige svar på at der hele tiden kommer andre bloggere og at det ikke er noget som bloggere man behøver frygte. For det jeg ikke fik nævnt i indlægget, det er at jeg har haft flere bloggere komme hen til mig gennem tiden og sige “ej er der nu kommet endnu en blogger” så dette indlæg var ligeså meget for dem, sådan så de vidste at det altså ikke er noget at frygte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Inspo #3