Sådan var min tur til Riga med SONY

Derfor er Tradono Market awesome

Processed with VSCO with c9 preset

Pictures by Benjamin Kolstrup

Jeg har nu 2 gange være med til Tradono market, hvor jeg har fået solgt ud af min garderobe. Hver gang har jeg fået solgt for mange tusinde kroner, samtidig med jeg har haft en hyggeligt dag. Jeg var der sidste gang, for et par uger siden og det var i papirhallen. Man kan købe en stand, hvis man gerne vil sælge ud af sit tøj eller man kan købe en billet og komme ind i se alt det lækre tøj der til salg. Priserne for adgang ( billetter) til Tradono market ligger på 60 kr og 100 kr for VIP adgang som er 1 time før alle andre.

 

Der er altid rigtig god stemning og man får mulighed for at snakke med en masse forskellige mennesker, samtidig med man får solgt ud af sit tøj. Jeg vil helt klart anbefale at du planlægger lidt, hvis du vil købe en stand derinde. Sådan så du nogenlunde har en idé om hvad dine ting skal koste, samtidig skal du nok være villig til at gå lidt ned i pris. Jeg har hver gang haft nogle, som bare ville have de dyre ting for 50 kr, hvilket jeg bestemt ikke ville gå med til. De fleste er dog meget realistiske og går ofte med til eller lidt under den pris du forventer. Dog vil jeg ikke mene Tradono markedet er stedet du skal sælge dine aller dyreste ting, hvis de er brugt en enkelt gang, men nærmere hvis du har en god blanding af dyrt og billigt tøj( eller kun billigt) De fleste der har en stand får dog solgt godt ud af deres ting, så man skal ikke være nervøs for ikke at få solgt noget.

 

Som standholder så har man plads nok til at få vist sine items frem. Der er næsten hver gang også nogle bloggere ( som jeg selv) der poster en masse omkring disse tradono markeder. Dette gør at der altid er ret proppet, jeg har aldrig oplevet der var bare lidt tomt i hallen tværtimod! Der er mange mennesker og nok flest kvinder, men de seneste par gange er der også kommet en del herre.

 

Hvis du planlægger at sælge ud af din garderobe eller ønsker at gøre et godt kup, så er Tradono Market helt klart noget for dig og jeg kan sende mine varmeste anbefalinger!

-Se den video Tradono lavede med mig HER og følg mig på Tradono Appen under “Mike Afsharian
Dette indlæg er IKKE sponsoreret af Tradono, men jeg har lidt meget kærlighed til dem, pga. deres awesome koncept, derfor dette indlæg

1 kommentar

  • Tradono-teamet

    Tusind tak for de awesome ord, Mike! Vi er så glade for at have dig med på vores markeder og film 💪
    High-fives fra Tradono og god mandag til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sådan var min tur til Riga med SONY