Press dag 2

Derfor skal jeg til Letland med Sony på tirsdag

fullsizeoutput_137bSom jeg fortalte tidligere så skal jeg med Sony til letland, dette bliver nu på tirsdag. Vi bliver i alt 25 bloggere fra hele norden og vi skal opleve alle de smukke sider af letland, hele dagen sammen men Sony. På turen får vi mulighed for at teste deres nye trådløse høretelefoner, som skulle have en teknologi, der kan blokere flystøj. Dem glæder jeg mig rigtig meget til at prøve, da jeg selv flyver rigtig ofte. Vi får også mulighed for at teste deres nye kompakte rejsekamera, så jeg vil helt klar benytte dagen til at få testet kameraet af. Jeg kommer til at snappe hele dagen på snapchat brugernavn “MikeAfsharian”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Press dag 2