Smidt ud af taxa med arme og ben!

Sådan var min tur til Riga med SONY

db22b71b-d117-4516-bb52-72b211f0a15f

I tirsdags var jeg i Riga (Letland) med Sony, vi var afsted i en enkelt dag. Så tænker nogen måske “ hvorfor flyve til letland bare for 1 dag?” men faktisk så er det at flyve ikke anderledes end at køre eller andre transportmidler. Så det med en enkelt dags tur, var en super god idé og det var så hyggeligt. Vi startede med at mødes alle 5 fra Danmark der var inviteret, kl 7.30 i CPH lufthavn. vi fik udleveret et par helt nye Sony MDR-1000x høretelefoner, samt et smart kompakt rejse kamera fra Sony.

Vi fik alle demonstreret hvordan høretelefonerne virkede og dens funktioner, jeg var helt i chok over alt det den kunne! Den kunne f.eks, lukke alt støj ude så det føltes som var helt alene.

Det var nogle rigtig hyggelige typer der var med på turen og vi klikkede alle så godt sammen, så det var ikke som presse ture nogle gange kan være hvor alle kigger akavet på hinanden.
a440a6fe-f3b6-4914-b7c8-3b4b2e2edc28

Efter demonstrationen fløj så til Riga og mødtes med de andre fra de andre 2 lande i en lækker restaurant, hvor vi fik en 3 retters menu. Derefter tog vi ud på nogle kanaler og sejlede rundt og hyggede og fik taget nogle gode billeder med vores nye Sony Kamera.

Vi tog efterfølgende hen på en anden restaurant, hvor vi fik nogle lækre snacks og nogle gode cocktails og så tog vi lidt tid efter mod lufthavnen tilbage til Danmark.

På trods af denne tur havde stået på fra 7:30 til 19:00 så føltes det som om vi havde været afsted i 3-4 timer, så meget vi alle hyggede os. Jeg er så glad for at jeg fik muligheden af Sony for at komme med på denne tur.

Jeg har brugt mine høretelefoner, lige siden jeg fik dem og der vil snart komme en meget stor anmeldelse på dem samt på mit nye kamera fra Sony.

 

Denne tur og produkterne er sponsoreret af SONY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Smidt ud af taxa med arme og ben!