Long time no see!

Test af Barberians CPH

J

fullsizeoutput_166f

Barbarians er et dansk mærke der laver Barbergrej, de har alt hvad man som mand kunne ønske sig indenfor barbering. Jeg har testet deres lækre produkter og kan nu komme med en anmeldelse af dem. Noget af det der fra starten tiltalte mig ved dem, var deres valg af økologiske og rene produkter. Deres priser er ikke billige, men jeg vil bestemt mene at det er en fair pris for det man får, da de ingen steder har sparet på kvaliteten. Deres produkter er også parabene fri, jeg vil heller aldrig anbefale folk at spare når det kommer til produkter der skal bruges i ansigtet.

fullsizeoutput_166c

Deres skæg olie er helt klart det produkt fra dem jeg bruger mest, faktisk hver dag, efter jeg har været i bad. Den har en let duft, som jeg syntes forsvinder lidt efter jeg har taget olien på. Det synes jeg er positivt, da jeg ikke ønsker mit skæg ligefrem skal dufte af noget som sådan. Selve olien virker bedst synes jeg , hvis du lige har været i bad eller vasket dit ansigt, da olien så “låser” fugten inde i skægget. Dette gør dit skæg blødt og gør at det er lettere at style, samt at det heller ikke ser tørt ud, som skæg ellers ofte kan gøre. Dette produkt kan jeg helt klar anbefale og du skal kun bruge nogle få dråber hver gang, så de 30 ml. rækker rigtig langt.

 

 

img_1097

Når du har deres barberkniv i hånden, så er du ikke i tvivl om at det er et kvalitets produkt. Med et blad der er fremstillet af Japansk stål og et træ håndtag, så er det et lækkert produkt at bruge. Selve kniven skal ikke udskiftes men slibes med deres slibe bælte. Jeg må nok erkende at jeg stadig ikke har lært at bruge det bælte, men man kan også få knivn slebet samme sted som du får slebet dine andre knive. Jeg syntes selv det er en god kniv, dog skal du huske at få den slebet, da den ellers bliver et sløv. Hvis du er typen der ved du ikke får slebet kniven med bæltet eller får gjort det hos en forhandler. Så vil jeg hellere anbefale en hvor du bare kan skifte barberblad på. Hvis du dog et typen der gerne vil have et kvalitets produkt som holder i mange år, men kræver vedligeholdelse, så er dette det rette produkt for dig.

fullsizeoutput_1670

Denne shaving cream er ret tyk i det og lavet til at skulle skummes og smøres i ansigtet med en barberbørste. Jeg synes denne shaving cream var rigtig fin og den var også god at bruge. Hvis jeg skal barbere hele mit ansigt, så bruger jeg denne og skummer den op med deres barberings børste. Skal jeg dog kunne rette mig skæg hurtigt til, så bruger jeg en shaving Gel da dette er lidt lettere, hvis du bare skal rette dit skæg til

 

fullsizeoutput_166d

Dette er også et af mine favorit produkter fra Barbarians. Denne børste er lavet at grævlingehår, som skulle være i stand til at holde store mængder vand. Hvis du for et øjeblik glemmer alt det tekniske om børsten, ja så er det bare en super lækker børste som du kan have i mange år. Jeg benytter mig altid af denne børste og har gjort det lige siden jeg først prøvede den. Hårene er rigtig bløde og den er også behagelig at holde på. Den er lavet sådan så den også kan hænge på deres stativ.

fullsizeoutput_166e

Alt i alt er Barbarians CPH et rigtig lækkert mærke som virkelig har kælet for detaljerne ved alle deres produkter. Det kan klar anbefales og jeg er generelt ikke meget for at henvise til produkter der kan købes meget billigere andre steder, men med deres produkter, der kan jeg virkelig stå inde for at man får præcis hvad man betaler for!

Foruden den nævnte produkter har de også andre, som der bestemt er værd at tjekke ud. læs mere om find resten af sortimentet HER

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Long time no see!