Kom med mig til event om Hårtransplantation

Braddock.dk en service vi alle kunne bruge

980a04f4-cfa5-440e-ad6b-0cc55f8851d4

Indlægget er sponsoreret

De fleste af os kender til at købe tøj online, det kan dog  være nærmest umuligt at finde rundt mellem de mange tusinde vare og tøjmærker, som en online shop kan have. Det er her Braddock er unik! De tilbyder nemlig at sammensætte en boks med tøj, helt efter din egen stil. Du får tilknyttet en personlig assistent, som vil guide dig til det helt rigtige outfit. Processen er meget enkelt og foregår således.

 

  • Du vælger din stil online på deres hjemmeside Braddock.dk. Der skriver du også dine størrelser og fortæller om din egen stil. Du har også mulighed for at vælge imellem 2 prisklasser som passer til dit budget. Du er selv med til at påvirke hvilken stil og tøj du ønsker i boksen, ved bestilling.

 

  • Pakken ankommer i løbet af et par dage, i en flot boks som kan leveres på dit arbejde eller hos din lokale GLS-shop –  leveringen er gratis.

 

  • Du beslutter hvad du vil beholde, og du kan vælge at beholde alt i boksen eller du kan sende det hele tilbage. Det er helt op til dig. Derefter sender du resten tilbage i samme boks. Pakken afleveres  tilbage hos din lokale GLS-shop og du betaler kun for det tøj du beholder.

00185fe6-3c3a-4715-8711-47c28081647a

Jeg har virkelig glædet mig til fortælle om min egen oplevelse med Braddock, da jeg selv syntes hele konceptet lyder så enkelt. Jeg fik bestilt min boks på kort tid og var faktisk imponeret over hvor godt indholdet var sat sammen. Jeg kunne tydeligt se at det var helt gennemtænkt, hvordan de medsendte looks var sat sammen og at der havde været en stylist over. Jeg var også rigtig glad for den lette kommunikation der var mellem Braddock og jeg. Hvis der var det mindste, så kunne jeg bare maile dem. Kvaliteten på tøjet er i top og braddock har også nogle helt bestemte mærker de samarbejder med. Derudover så er hele konceptet noget som alle kan få ind i deres hverdag, da du netop får gjort tingene som det passer dig. Alt bliver gjort klart for dig, du skal sådan set bare beslutte dig for hvad du vil beholde af tøjet. Jeg vil anbefale Braddock til alle der vil have alle fordele ved en online shop, men som samtidig ønsker den personlige rådgivning du får ved en fysisk butik.

 88a4290b-f1a6-4569-9168-be3d3f7d2bbaea7ca47a-c5cd-429d-8c85-80b8e6bace50

Billerne er taget i snevejr, men de har selvfølgelig også alt til forårsommer/efterår / vinter

Jeg vil anbefale Braddock.dk til alle der vil have alle fordele ved en online shop, men som samtidig ønsker den personlige rådgivning du får ved en fysisk butik.

Læs mere på Braddock.dk og HUSK du kan få 15% rabat med koden “mike15”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kom med mig til event om Hårtransplantation