Test - HYMM Skraber og Barber gel

De små øjeblikke i mit liv der tæller

img_5149

Nu ved jeg endelig hvad min sommer skal bruges på, jeg skal cyklen hele Danmark rundt eller i hvert fald mit lokalområde. Det er længe siden jeg har haft en cykel og lige siden jeg fik min cykel fra Batavus har jeg taget disse små ture. For rigtig mange er cykel et transportmiddel og det vil det også være nogle få gange for mig. Men mest af alt, så er det at cykle for mig at nyde naturen og sig selv. Nogle mennesker stresser af ved at se film, sejle og ja andre som mig ved at cykle.

eb8ada59-5e6e-432c-952b-5ea0b773c349

Da jeg efter flere år uden en , var det på tide at anskaffe mig en ny cykel og der ingen tvivl om at det skulle være en Batavus. Deres cykler er først og fremmest utrolig flotte i designet og er de også slidstærke og er gode at køre på. Det køre bare når man køre på en Batavus og derfor giver det mig mere tid til at nyde min cykel og mindre tid på at skulle fikse alt muligt det kunne gå i stykker på en cykel.

e6cb2abb-a719-41d1-8e43-8fe8b01e2a74I går var vejret utrolig godt og jeg var ude med nogle venner hele dagen, samt havde jeg travlt med også at svare på mails. Da jeg kom hjem ved en 20 tiden, tænkte jeg det ville være det perfekte tidspunkt at tage min en lille cykeltur. Jeg tog min cykel og tog noget musik i ørene og kørte mod solnedgangen. d3e5d408-4771-4f89-bd04-3b0ce8411630Jeg stod ikke med en mobil i hånden, sammen med en ven eller andet. Det var kun mig, min cykel og solnedgangen, jeg valgte at cykle rundt i et villakvarter i lidt tid. Derefter kørte jeg en til at mose som i kan se på billederne.d92682f0-46b9-49e0-920d-c931e6337797

Jeg satte mig ned på gruset og kissede ud over mosen og solnedgangen. Vejret var omkring de 22 grader, der var helt vindstille og det eneste man kunne høre, var ænderne og vejen i det fjerne. Et par minutter efter jeg sad, kom der pludselig en kat frem og den var tam. Jeg kunne se den havde halsbånd på, så jeg gik ud fra den boede i et af husene. Den var virkelig kær og jeg nussede lidt på den også sad den ellers bare med mig og kiggede ud over mosen. bd717718-80e3-4d4c-8f68-4651bd78c0afI det øjeblik var det eneste jeg tænkte på, ja faktisk tænkte jeg ikke på noget som helst. Jeg tror bare jeg var meget klar i hovedet og slappede bare af og nød øjeblikket. Lidt efter sagde jeg farvel til katten og cyklede hjem igen.

7c3d3edd-7caf-4490-9c6c-bc1010cd60e9

Jeg vil i et indlæg i næste uge eller ugen efter komme helt ind på hvilken model det er jeg har, samt hvilken funktioner cyklen har. En sjov detalje er at jeg altid har haft cykler fra Batavus og det samme gælder resten af familien. Dette er lige præcis derfor jeg elsker at tage disse ture på min cykel, korte som lange.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Test - HYMM Skraber og Barber gel