Illum Rooftop Middag med Impression Pr

Jeg skal ” stoppe” mig selv inden det går galt…

5347cae5-c94f-4429-a126-b8e4d8bb464dimg_28777b2ae123-317d-4ab5-8eee-6d350baea36cimg_2957

Sko – Skechers  //  Jeans – Diesel   //  Halskrave – Tommy Hilfiger //  Bomber  – Lacoste  //  Solhat – The North Face

Jeg brugte det meste af min dag i går sammen med Nadialine, hvor vi passede hendes kærestes søsters hund. Woodie er navnet på denne søde skabning, som kun er 8 uger gammel. Vi købte noget lækkert mad og kaffe og lavede ellers ikke det store, hvilket passede mig rigtig fint. De seneste par uger, har jeg faktisk non stop, været enten sammen med venner, ude at rejse eller til en masse møder. Jeg har ikke haft nogen “weekend” eller fridag i snart 4-5 uger. Så jeg kan godt mærke, det er ved at være tid for mig lige at få en lille pause. Egentlig skulle jeg havde været i Rom denne uge, alene vel at mærke. Sådan så jeg kunne få lidt tid til mig selv og mødes med en af mine venner der bor dernede. Desværre pga. nogle private omstændigheder, kan jeg ikke tage afsted denne uge og må derfor udskyde denne ellers meget tiltrængte rejse. Jeg kan virkelig godt mærke jeg skal ned i tempo og nogle gange kan jeg bare ikke stoppe mig selv. Det er næsten som om jeg syntes min dag er spild, hvis jeg ikke har lavet 40 forskellige ting. Hvilket jo ikke kunne være fjernere fra sandheden, da det er alfa omega at kunne koble af en gang imellem. I lørdags f.eks. Mødtes jeg med min fotograf Benjamin, da vi skulle skyde nogle billeder. Derefter havde jeg en aftale med en ven, vi skulle spise middag og derefter skulle jeg mødes med en anden ven for at lave noget mad ( selvom jeg lige havde spist og se film. Efter jeg havde skudt billeder med Benjamin, kunne jeg virkelig godt fornemme jeg slet slet ikke orkede min næste 2 venneaftaler. Jeg ville mest af alt bare hjem og slappe af og være alene. Jeg ringede senere samme aften min bedste veninde Helle ( som jeg snakker med dagligt) op, hvor hun også bare svarede at hun også godt havde lagt mærke til at jeg hele tiden er i gang. Så mit mål er den næste stykke tid, at sætte bare 1 dag om ugen, af til at være mig selv og bare slappe af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Illum Rooftop Middag med Impression Pr