Jeg skal " stoppe" mig selv inden det går galt...

RITUALS helt nye Limited Summer Edition

img_2333img_2334img_2339img_2335

 

 

RITUALS er egentlig et ret simpelt mærke, alt er lækkert, dufter godt og til at betale. Deres nye Limited Summer Edition er ingen undtagelse, eller jo det er den. For siden jeg har brugt den, har jeg egentlig ikke haft lyst til at bruge andet fra RITUALS end denne serie. Duften er utrolig lækker og lige mig, da den lette citrus/lemon duft gør en helt glad og i sommer stemning. RITUALS har en del forskellige serier med hver deres tema og duft, men denne limited edition er perfekt til sommeren. Hvis du tager en lemon eller en citrus og dufter til den, så den duft du med det samme fornemmer ( uden det bitre), sådan kan denne series duft beskrives. Desuden så er deres body mist utrolig lækker og jeg bruger den lidt på kroppen efter mit bad. Jeg sprayer duften i badet inden går derind og så bruger jeg den som duft i mit hjem. Så det er nok ikke en overdrivelse når jeg skriver jeg er helt afhængig af denne serie.

Næste uge kommer der et indlæg, hvor jeg går lidt mere i dybden omkring hvert produkt i serien.

Duften er uden alkohol og kan bruges på sensitiv hud samt på tekstiler uden problemmer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg skal " stoppe" mig selv inden det går galt...