Nyt nyt fra Stance Socks

Test af Bio Effect EGF Eye Mask Treatment

img_2067

Læser du fast med på bloggen ved du at jeg i over et halv år,  har været fast bruger af produkter fra Bioeffect. Kender du ikke Bioeffect, kan jeg fortælle at det er en utrolig kompetent hudplejeserie, som jeg før har skrevet om her på bloggen. I Dag skal det handle om deres EGF Eye Mask, der som navnet antyder er en øjenmaske.

 

Dette er ikke en typisk øjenmaske, som ( bare) giver lidt fugt – Den har nemlig nogle helt unikke egenskaber. Bioeffect masken går  nemlig skridtet videre og virker lang tid efter den er lagt på huden. Helt specifikt går denne serum, sammen med øjen masken ind og aktivere huden, Sådan så den både ser friskere samt finere ud. og så fjerner den også aktivt rynker. Det skal lige siges at man ikke nødvendigvis behøver have rynker for at gøre brug af denne maske/serum kombo. Hvis du som jeg ikke som sådan har nogle rynker under dine øjne, så vil du i stedet opleve en friskere version af dig selv.

img_2072

Sådan benyttes masken.

 

  1. Du tager et pump af den specielle EGF serum og dupper under dine øjne.
  2. Du tager derefter øjenmasken ud a den enkeltindpakket emballage og lægger dem oven på serummet under øjnene.

Ved hjælp af serummet og masken der kommer over, som forsegler serummet og sørger for den når lang ned i huden, vil du opleve en helt anden hud efter du har taget masken af. Da den går ned i huden og aktivere den, så vil du flere dage efter se forskellen. Efter lang tids brug et par gange om ugen, vil du opleve en friskere samt finere hud.

 

Denne øjenmaske er beregnet til at bruge som led i din hud routine fra Bioeffect. Jeg bruger den 2 gange om ugen, når jeg har lidt tid til overs, så lægger jeg mig på sofaen med dem på og der tv samtidig. Jeg tager dem også altid med mig når jeg skal rejse, sådan så hvis jeg har brug for at se frisk ud efter en lang flyvetur, er disse perfekte.

img_2065

Da jeg i november måned sidste år, havde været på mit livs mest stressende tur til Altas Bjergene, fik jeg 2 rynker i panden. Noget som jeg ellers aldrig har haft… Der lagde jeg disse øjenmasker over mine 2 rynker. Jeg ventede i cirka 30min og de var drastisk formindskede, dette gjorde jeg 2 dage i træk. Efter fortsat brug af Bioeffect, så er de heldigvis for længst forsvundet. Men min pointe er at hvis du har nogle slemme rynker et sted, som ikke nødvendigvis er under øjnene, så kan disse med fordel bruges.

 

Bioeffect vandt i år en Danish Beauty Awards for netop denne maske som kan købes HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyt nyt fra Stance Socks