Nyt fra Minimum

Test – Hårklinikken nye effektive Hårmaske

img_1190

Hårklinikken er kendt for deres effektive behandling, samt deres produkter som er uden silikone og skadelige tilsætningsstoffer.  Jeg har som beskrevet i mit tidligere indlæg HER været i behandling hos dem i en lang årrække. Dog er det først for nyligt,  jeg fik muligheden for at prøve deres hårmaske, som går under navnet “Hair Hydrating Mask”. Jeg var til en samtale med Lars skjøth som er grundlægger af hårklinikken. Jeg tager alt hvad Lars siger til mig, meget seriøst og følger alle hans råd og har aldrig tvivlet på ham. Men da han fortalte om deres hårmaske, ja der må jeg ærligt sige at jeg tænkte “det lyder for godt til at være sandt”. For han forklarede hvordan masken, gik ind og åbnede håret og fik fugt ind i hårstrået og hvordan maske derefter fik lukket hårstrået. Sådan så fugten, blev lukket inde i håret og selv efter hårtørring, ville have fugten i sig.  Jeg ved normalt så lægger en hårmaske sig som en film over håret også indeholder de ofte silicone, som lægger en hinde over håret.

 

Det som lød for godt til at være sandt, var netop at denne maske ikke bare “lagde en hinde over håret, men at det rent faktisk fik fugten lukket inde i selve håret. På trods af at jeg syntes det lød lidt vildt, så stolede jeg jo på lars og vidste derfor at en enkelt hårvask nok skulle give svaret.

img_1189

 

Jeg prøvede så for et par uger siden denne hårmaske med så stor spænding, som resultat af en hårmaske effekt nu engang kan give. Helt konkret så vaskede jeg håret som jeg plejer med deres shampoo. Derefter tog jeg og smurte min hår ind i masken og sørgede for mit hår var helt smurt ind i det. Jeg lod det virke i cirka 20 min, jeg skyllede derefter af med varmt ( ikke for varmt) vand og sluttede af med at give mit hårbund et iskold skyld.

 

Jeg tørrede mit hår med en hårtørre og brugte kun kold luft og det gjorde at det tog lidt længere tid at tørre. Da mit hår var helt tørt mærkede jeg efter og det var som jeg blev lovet mere fugtigt. Det var fugtigt på en anderledes måde, fordi jeg følte ikke der sad noget uden på håret, men derimod at selve hårstråene var blevet blødere.

 

Jeg har bruger hårmasken omkring en gang i ugen, nogle gange 2. Min hår føles blødere, mens vigtigst af alt så ser det sundere ud og let at sætte og rede igennem med en børste. Det er også uden parfume, så det kan bruges af folk med sensitiv hårbund. Jeg har anbefalet denne hårmaske til flere af mine venner/veninder, da den kan bruges og tåles af alle og er effektiv i brug.

 

Du kan læse mere om hårmasken og købe den HER ellers inde hos Hårklinikken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyt fra Minimum