Braddock.dk en service vi alle kunne bruge

Test – HYMM Skraber og Barber gel

83d3a921-1735-4697-ba7b-e7edb1f6d293

Når det kommer til at anmelde alt hvad der omhandler barbering, er jeg en nådesløs anmelder! Da det virkelig er et sted på ansigtet for mænd, hvor tingene simpelthen bare skal være i orden. Der er intet værre end at barbere sig med et produkt, der ikke levere et godt resultat. Så da jeg blev anbefalet og dette barberings sæt med fra HYMM, var jeg meget spændt på at teste det

HYMM har en større serie af barberingsprodukter, både til før efter og under barbering. Dette indlæg vil dog kun tage udgangspunkt i deres skraber og deres shaving gel.

 

836babd5-4726-48e1-9b64-f51f61df120998e43b18-b191-4711-b5c8-c486bf0878a3Skraberen har 5 blade og en stribe af med E-vitamin og aloe vera, som skulle gøre det lettere at få skaberen til at glide over huden. de 5 blade er for at sikre en tæt barbering og et generelt godt resultat.

Barber gelen er som de selv beskriver det en “ ikke skummende konsistens” og hvor er det lækkert, da jeg altid har svært ved at se min skæg linje når jeg barbere mig. Som du nok har set på mine billeder, har jeg et meget skarpt skåret skæg og har derfor brug for at kunne se præcis, hvor jeg barbere mig. Med denne gel er det utrolig let for mig, jeg plejer at lade den virke i nogle minutter inden jeg barbere mig. Sådan har den mulighed for at kunne blødgøre mine hår lidt inden. Desuden så indeholde den fennikelfrø ekstrakt, som indeholder en række æteriske olier, der er kendt for at virke lindrende på huden.

 


Testen

Jeg har brugt denne gel og skraber 5 gange nu, hvilket også er nok til at kunne komme med en vurdering, da en skraber enten virker eller ej. Jeg syntes at gelen er utrolig god og lækker, mest fordi at du kan lægge et godt tykt lag af den, uden den begynder at løbe ned af ansigtet. Det er godt fordi med et tykkere lag, så kan du rigtig få blødt hårene op inden barberingen. Den er som beskrevet gennemsigtig, så du kan tydeligt se hvor du barbere dig og det er perfekt for os der former skægget og mindre vigtigt hvis du ikke gør. Dens glide egenskaber er utrolig gode og skraberen kommer uden problemer rundt i ansigtet. Duften som hele serien har, er uden tvivl et af de lækreste dufte. Den er ikke overvældende men meget maskulin og ja “ lækker frisk” hvis den kan beskrives sådan. Skraberen er virkelig god  og det er der flere helt specifikke årsager til.

  • Den skal ikke skylles hele tiden under en barbering, men skraber godt selvom der sikker mange hår fast i den
  • Den giver en tæt og skarp barbering
  • Den hiver ikke i mit ellers meget tykke skæg og barbere det over uden problemer
  • Den er god at holde på og selv i badet har du et solidt greb takket være dens gummi detaljer på skaftet. 

Skraberen med skaft – 120 pris på nettet, 5 nye blade til skraber 100 kr, shaver gel 80kr på Handlesmart.dk.  Det er utroligt billig, hvis du spørger mig og da produktet er virkelig af god kvalitet, så dette er altså noget alle kan være med på prismæssigt.

Som i kan forstå på denne test, så er dette skraber/ shaving gel sæt bestemt noget jeg kan anbefale

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Braddock.dk en service vi alle kunne bruge