New look from PLAIN DENIM

Cointreau Fizz Cocktail Garden

cointreau_2017_7 cointreau_2017_13 cointreau_2017_69 cointreau_2017_73 cointreau_2017_72 cointreau_2017_79cointreau_2017_29

Jeg er nettop hjemvendt fra et rigtig lækkert event på Hotel SP34, hvor jeg lærte at Koldbrygge den lækreste is kaffe. I mellemtiden poppede der en mail ind, med billederne fra Cointreau eventet i Torsdags. Jeg kreerede jeg også min helt egen signature cointreau fizz. Opskriften er ret simpelt: cointreau, lime saft, danskvand, passionfrugt, jordbær, en skive agurke, lidt appelsinsaft og et par mynthe blade. Virkelig frisk (Nok mere held end forstand). Nadialine var ikke vild med den, men hendes var heller ikke for god.

I just got home from a really nice event at Hotel SP34. Today I learned how to cold brew the most delicious iced coffee! Meanwhile – an email came in with all the photos, from the Cointreau event last Thursday.  I  created my very own signature cointreau fizz. The recipe is quite simple: cointreau, lime juice, sparkling water, ice, passion fruit, strawberry, a slice of cucumber,orange juice and few mint leaves. Nadialine didn’t like it, but her signature drink wasn’t too good either. Haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New look from PLAIN DENIM