Test - Hårklinikken nye effektive Hårmaske

Min nye trænings makker fra Skechers

f26acbfc-923f-4ed2-816f-13ff267317ac

Når det kommer til min daglige træning, er kun det bedste god tnok. Derfor har jeg teamet up med Skechers og har i snart 3 måneder, brugt disse sko til min træning. Normalt så går det ikke så lang tid, før mine items kommer op på bloggen. Dog var det vigtigt for mig at sikre disse sko holdt i længden og var af en god kvalitet. Når det kommer til træning sko så kan de ikke gøre på en uge, men over flere måneder.b22643bf-34af-45d9-a0d1-33a5196cbe63

Jeg har kun benyttet dem indenfor til styrketræning, samt løb/gang på maskine samt 1 enkelt gang udenfor, hvor jeg gik 20.000skridt uden problemmer. De har både holdt formen også fremstår de fuldstændig nye, det vil sige disse sko er modtandsdyftige overfor nornalt slid.

fe5ef80e-5628-46eb-bbd4-4b5423f4434c

Men hvordan er det at gå i? Hvordan er pasformen og kan man ånde i dem?

Skoene har en bagende der er højere end foran på skoen og sålen er lavet ef et helt specielt materiale. Det er faktisk dette materiale Skechers er så kendt for. Det skulle ifølge firmaet give et utroligt godt underlag for ens fødder og skulle gøre det til en leg at gå langt i disse sko. Jeg kan kan konstatere at det faktisk virker og at man går utrolig godt i  disse sko! De er lavet sådan så sved kan komme ud foroven af skoen og de låser ikke fugten inde, men lader det slikke igennem skoen. Hvilket har resulteret i en meget tørre sko efter træning, end hvad jeg førhen har været vant til.8d69cf26-ac0d-4937-bdd0-6d665f3e80c0

Disse sko har også memory foam som lader skoen tilpasse sig dine føder, alt efter hvor ofte du bruger dem,  vil de hurtigt føles som støbt til dine fødder. Det skal lige siges at disse sko, sagtens kan bruges udenfor træningscentret og det har jeg også gjort før. Dog vil jeg ikke anbefale at bruge dem til både træning og udendørs, da det er tilladt at bruge udendørs sko til træning i centrene.

 

Jeg kan anbefale disse sko til alle der ønsker nogle lækre trænings/dagligdags sko, som lader dig være aktiv og samtidig har et flot design. Jeg har været utrolig glade for mine og kunne ikke forestille mig andre trænings sko. Skoene ligger til en utrolig god pris i kan læse mere og købe skoene HER

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Test - Hårklinikken nye effektive Hårmaske