Er Melissa og jeg mere end bare venner?

Klippet hos Salon Shows HELT nye salon

Jeg blev i dag ovre hos min frisør Amanda, i hendes nye salon lige ved bredgade i kbh. Hendes nye salon ligger ekstremt centralt og det tager ikke mere end 5 min at gå derhen fra kongens nytorvs metro st. Jeg valgte at få rettet mine sider til samt at få taget lidt at toppen. Hele stedet er blevet opgraderet, med nye stole man får vasket hår i, som også giver massage. Der er også kommet en stor lækker sofa ind i salonen og der er masser af plads og lyse vægge, det hele er blevet så flot! I kan se billederne af den nye salon på billederne også kommer der en lille video op på min YouTube kanal senere i aften.

img_1503Mike Afsharian

 

I kan læse og finde info om Salon show HER

I kan finde videoen senere i dag på min Youtube kanal HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er Melissa og jeg mere end bare venner?