No flex zone at NOHO

Update hos Hårklinikken

img_1524

Jeg havde et møde  i dag med Lars Skjøth som er grundlægger af Hårklinikken, vi snakkede om fremskridt og om min fremtidige behandlingsplan. Noget af det Hårklinikken er kendt for, er deres meget individuelle behandling af deres klienter. Der er ikke 2 personer der får samme behandlingsplan, jeg fik f.eks i dag ændret på både min ekstrakt samt fik en ny type shampoo med. På den måde kan de hele tiden sørge for at optimere ens behandling, sådan så man kontinuerligt får det mest optimale ud af deres produkter.

 

Jeg kan allerede her efter ca. 2 måneders brug se en forskel, både når jeg ser på mit hår, samt når jeg mærker det.  Det er blevet tættere også kan jeg godt se en forandring, specielt ved de små baby hår tæt på min hårgrænse, de er blevet tættere. Der skal gå længere tid inden jeg som sådan kan se en forskel, da de hår som er på vej frem endnu ikke kan ses endnu.

 

Jeg skal til et møde med Lars igen om et par måneder, hvor jeg også vil vise jer nogle før/efter billeder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

No flex zone at NOHO