Klippet hos Salon Shows HELT nye salon

Video : Derfor besøger jeg aldrig igen Original Coffe i ILLUM

img_2691Så er jeg så småt kommet i gang med at lave YouTube videoer og som på min blog, så kommer der også på min YouTube Kanal til at komme nogle personlige videoer. Jeg valgte derfor at poste en video i søndags om en meget ubehagelig oplevelse jeg havde på en cafe i Illum. Jeg er generelt ikke så meget for at lave dårlige anmeldelser af steder, men jeg føler samtidig også det er min ansvar ikke KUN at skrive om de gode ting jeg oplever, men også at advare folk om de dårlige. Hvilket er derfor jeg har lavet denne video som i kan se nedenfor.

 

Se videon HER : https://youtu.be/aV3n_ML4Ln4

skaermbillede-2017-07-19-kl-20-55-11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klippet hos Salon Shows HELT nye salon