Tager til Stockholm med Lacoste

Ankommet til Stockholm

skaermbillede-2017-08-28-kl-18-59-06Så er jeg landet i stockholm og er tjekket ind på det smukke hotel Clara, som også er der hvor Lacoste Eventet vil foregå. Jeg kom meget let herover, da jeg flyver ofte, er jeg meget vant til rutinen. Jeg tog Arlanda Express toget fra lufthavnen til byen og det tager kun 20 min med dette højhastighedstog og det koster omkring 420 danske kroner for en tur/retur billet. Mit hotel ligger ligger tæt på stationen, så det var også meget let at finde vej dertil.

img_0137

Jeg sidder lige nu på en cafe, hvor de laver de lækreste salater og jeg har valgt en “mixa din Sallad” med kylling. Jeg kan ikke rigtig lave nogen guide, da jeg kun er her i 1-2 dage, men jeg vil smide navnene op på de cafféer/steder jeg kan anbefale.

img_0136

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tager til Stockholm med Lacoste