Video : Derfor besøger jeg aldrig igen Original Coffe i ILLUM

Derfor måtte jeg slet ikke blogge i 2 uger!

Mike AfsharianDer er rigtig rigtig mange af jer der har spurgt på snapchat og på instagram, hvorfor min blog ikke er blevet opdateret og hvorfor jeg ikke har skrevet om det. Sandheden er denne..Jeg har slet ikke måtte blogge i snart 2 uger, da min blog har skulle rykkes over til min egen hjemmeside. Det er her det bliver teknisk, fordi jeg må ikke blogge imens min blog bliver rykket. Det er ikke noget Bloggers delight har sagt, men derimod noget teknisk der har noget med mit domæne Mikeafsharian.dk at gøre. Meningen var at denne rykning skulle tage maks en uge, men da den trak ud og det nu er snart 2 uger siden, den gik i gang og kunne skulle havde taget 1 uge. Ja så tog jeg en drastisk beslutning igår og det er at denne rykning stopper øjeblikkeligt og at jeg fortsætter med at blogge hos bloggersdelight indtil min anden blog er 100% klar. Den nye blog kommer også til at få et andet domæne, men det minder om det jeg har nu. Dette er desværre den eneste mulighed jeg har, for at rykke blog samtidig med at holde min blog kørende. For hvis jeg ikke havde tage denne beslutning igår, så havde bloggen faktisk endt med at ligge stille i en helt måned. 1 uge vil jeg gå med til, men en måned er simpelthen alt alt for lang tid! Jeg har både en masse produkter, looks, event, rejser, samarbejder og en masse andet jeg skal skrive om. Derfor kommer dette indlæg ud i dag og dette er for at fortælle jer at “pausen” stopper nu og der som sagt vil blive postet dagligt som før. Når jeg rykker min blog, hvilket forhåebentligt bliver snart, så vil i få info om det på bloggen. Dog vil bloggen IKKE være nede i forbindelse med rykket, som den har været indtil videre.

img_6297

At min blog har været nede er bestemt ikke nogens skyld og ikke noget som nogen kunne ændre noget ved. Det er en masse tekniske ting som er stået i vejen for at min blog kunne blive rykket. Jeg ved folk nogen gange har brug for man skriver tingene klokkeklart, så der ikke bliver misforståelser. Derfor skriver jeg det en ekstra gang, dette indlæg er udelukkende som info omkring hvorfor bloggen har været nede og for at fortælle jer, at den bliver opdateret dagligt fra i dag. Dette indlæg er IKKE for at give nogen skylden for at bloggen har været nede, da det som sagt er et teknisk problem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Video : Derfor besøger jeg aldrig igen Original Coffe i ILLUM