Derfor måtte jeg slet ikke blogge i 2 uger!

Min modeuge dag 1

af0de687-2cd6-4154-b371-a1e708821621Jeg skriver hvert år om modeugen og alle de shows jeg har været til, men sådan kommer det ikke til at blive i år, da jeg ikke var til nogen shows eller events. Jeg har ikke rigtig følt lysten til at gå til de forskellige shows eller events, jeg bliver hele tiden inviteret til evetns( om det er modeuge eller ej) og denne uge besluttede jeg mig på kun at gøre de ting der var nødvendige. Derfor så er det “eneste” jeg har lavet denne modeuge er at være på modemessen. Jeg har haft 6 møder på 2 dage, men dette indlæg bliver omkring min første dag på messen som startede ud med at jeg mødtes med Melissa (Link) hjemme hos hende. Vi var begge inviteret til et event hos GUESS. Jeg tog derud med hende og jeg havde et par andre mærker jeg skulle snakke med og jeg fik set på nogle nye kollektioner. Jeg fik f.eks set på Johnny Love helt nye kollektion og fik aftalt at jeg dagen efter, skulle skyde nogle billeder med de nye looks de havde fået.  Derefter var der egentlig ikke så meget andet jeg kunne nå, da jeg havde et møde inde i byen ved en 16 tiden. Det er altid hyggeligt at være på CIFF (modemessen i bella centret) da jeg kender rigtig mange dem bag mærkerne og det er altid hyggeligt at få hilst på dem. Jeg glæder mig til imorgen at få vist jer de billeder jeg tog med de helt nye styles fra Johnny Love

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Derfor måtte jeg slet ikke blogge i 2 uger!