Her skal du købe dit nye (brugte tøj)

Nyt look SOLID + Nyt samarbejde

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian

Jeans – SOLID //  Sko – Skoringen //  T-shirt – SOLID //  Hat – Samsøe //  Solbriller- Ørgreen optics

 

De fleste af jer kender godt mærket SOLID, jeg gik selv meget med det før jeg blev blogger og efter jeg blev blogger. Det er samtidig et af de første mærker jeg havde et samarbejde med. Det er nok omkring 2 år siden jeg havde et samarbejde med mærket og jeg er glad for at kunne sige jeg for et par uger siden igen startede at samarbejde med dem. Dette look er et af de første jeg har skudt med deres nye kollektion, de stramme ripped jeans sammen med de rå t shirt giver et rigtig fedt look. Bukserne er utrolig stretchy og har et rigtig godt fit.

 

I kan se mere til SOLID HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her skal du købe dit nye (brugte tøj)