Ankommet til Stockholm

Sådan gik min tur med Lacoste til Stockholm

img_0208

Så er jeg på vej hjem efter en rigtig hyggelig middag/event med Lacoste, jeg fik set på de nye styles samt lært nogle nye bloggere her fra Stockholm at kende.

Middagen var så lækker og foregik på samme hotel, som jeg boede på, lacoste havde sørget for alt gik nemt for mig og det hele var så lækkert.

img_0217img_0222img_0225

img_0203img_0196img_0333img_0214Jeg var lidt nervøs for at jeg ville føle mig lidt ude til dette event, da jeg lidt gik ud fra at alle snakkede svensk undtagen mig og at det godt kunne blive lidt akavet. Men da jeg kom til eventet blev jeg positivt overrasket! Jeg kendte flere af bloggerne i forvejen og havde været i Berlin med en af dem tidligere i år, så det var super hyggeligt, lige at få snakket lidt om hvad der er sket siden vi sidst mødtes. Derudover så var de andre bloggere meget venlige og jeg fik snakket med en del af dem og skal faktisk se en del af dem allerede igen her på fredag. Da jeg på fredag denne ugen igen tager til stockholm, denne gang er det med Nelly, da min gode veninde Isidora er inviteret til deres fest og har fået mig med. Mere om det imorgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ankommet til Stockholm