Nyt look SOLID + Nyt samarbejde

Tager til Stockholm med Lacoste

skaermbillede-2017-08-27-kl-20-32-23

Jeg tager til Stockholm imorgen med Lacoste, for til en lækker middag og se deres nye kollektion . Jeg var også i Stockholm tidligere i år, hvor jeg tog afsted med Ralph Lauren, til et presseevent for deres nye parfume. Jeg er ikke helt sikker på om den når at blive klar, men jeg har fået bestilt en polo med min initiale MA fra Lacoste, som jeg håber vil være klar til eventet. Jeg har i år været på en del presse rejser, jeg var tidligere i år i Berlin med rabat helten samt til Riga med Sony. Denne tur til Stockholm bliver ligesom min sidste, hvor jeg tager afsted om morgenen og kommer hjem om aftenen dagen efter. Så jeg har omkring 2 dage derhenne cirka.

Mike Afsharian

På disse rejser bruger jeg det meste af tiden på at vlogge og blogge, sådan så jeg samme dag og dagen efter kan have indhold klar til jer. Jeg ved ikke hvor meget der er at filme, da jeg kun skal til eventet imorgen, men jeg vil stadig lave en lille video blog til jer. I kan finde min Youtube kanal HER

 

Jeg er den eneste blogger fra dk der kommer med til dette event, da præcis dette event blev holdt tidligere i København tidligere i år. Men da jeg desværre ikke havde mulighed for at komme til eventet i København, så gav det søde team bag Lacoste mig muligheden for at blive fløjet ned til det svenske event i stockholm i stedet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyt look SOLID + Nyt samarbejde