Amazing photographers behind me!

Visiting London

20140225-203026.jpg

Jeg ser frem til at rejse til London og besøge min gode ven Matthew! Han går på et universitet derovre. Jeg er virkelig stolt over ham. Det er også fedt at have en der kender til hele by kulturen til at vise mig rundt. Håber jeg kan tage af sted her om 2 måneders tid.

//English

I am really looking forward going to London and se my good friend Matthew. He is currently studying in a university over there, I’m so proud of him. Hopefully I can go and visit him in about 2 months

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Amazing photographers behind me!