Laserbehandling hos Cosmecare

Confidence is a must!

Mike Afsharian IMG_8456Mike Afsharian

Mike Afsharian              DENIM – JEANS SHIRT  //  CAP – CARHARTT   //  T -SHIRT SHINE

Dansk

Intet giver mig bedre selvtillid end når jeg føler jeg har det helt rigtige look! Det her ALL denim outfit, er virkelig stilet og samtidigt enkelt. Hvis du ikke allerede har lagt mærke til det så er jeg kæmpe fan af Denim og det bliver ikke mere Denim end det her. Føler virkelig denne cap fra CARTHARTT er den perfekte cap til det her look, selvom man sagtens kan uden, hvis man ikke er så glad for caps.

English

Confidence is a must! And nothing gives me more confidence than to look good. I really like this combination, with this all Denim look. If you haven’t noticed yet, I am a huge fan of Denim. I’m really digging this CARHARTT cap I fell it completes the look. But in the same sense gives it perhaps a littler skater like look. And of course  the outfit still looks great without the cap.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Laserbehandling hos Cosmecare