We love Fade

Hamno

Efter langt tid kan jeg endelig sætte en dato på hvornår “Cut of the week” indlæggene starter! I morgen er det første indlæg, og derefter vil jeg poste et par billeder om ugen, af forskellige personer, der får klippet deres hår. Indlæggene vil vise billeder af personen, både før – under  og efter klipningen. Så man rigtig tydeligt kan se hvor stor en forskel en hårklipning virkelig gør. Jeg håber i vil tage godt imod denne blog serie, da jeg har  brugt en masse tid på den. Det første indlæg i morgen bliver med 16 årig Hamno, som bliver stjernen i det første af seriens indlæg!

English

I can now tell you all that the first blog post in the ”cut of the week” series will be tomorrow! I am going to post a couple of photos each week, of a person getting his/hers hair cut. Before – under, and after getting the haircut. So that you will all get the sense of how much a haircut can make a difference. I have really been spending a lot of time on this blog series, so I hope you will all enjoy it. The first post will be tomorrow with a 16 year old guy named Hamno, he will be the star of the first blog post in the series!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lost in the city