We love Fade

When The Music Goes Up – And The Sun Goes Down…

#AMike Afsharian#B

Mike AfsharianJeg skal ud i aften med nogle venner,  men jeg er meget i tvivl med hvad jeg skal tage på?Hvad ville du tage på hvis du skulle ud med nogle venner, for at få noget at spise og nogle drinks ( Bliver kørt så vejret er ikke noget problem) #A eller #B?

English

I am going out with some friends tonight. But I can’t figure out what to wear of those 2 outfits. What would you wear if you where going out with some friends? For some drinks and something to eat. I will be picked up by car, so the weather won’t be a problem

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

We love Fade