PREVIEW - ALL Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger ALL NEW

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian                                           Tommy Hilfiger Navy //   CC Company  

H.C Ørstadsparken er stedet de her billeder blev til! Har sjældent fundet så godt et sted at tage billeder med så mange forskellige settings.  Faldt over denne Navy Tommy Hilfiger skjorte i Solid for nogle uger siden, har en del Tommy Hilfiger skjorter, men det var første gang jeg så en i navy. Alt lige nu er busy busy hvor jeg skal flytte imorgen igen, og ud at tage nogle nye outfit billeder, så forvent nogle nye billeder i weekenden.

 

ENGLISH

Love this park! ALL things amazing happens here with this lovely setting. This Tommy Hilfiger shirt is soo different, I have so many Tommy Hilfiger shirts, but I’ve never seen a navy before. Everything is busy busy for me at the moment, with me moving again tomorrow from my apartment. I’ll be out tomorrow shooting all new outfit phoots, so expect some new photos this weekend.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PREVIEW - ALL Tommy Hilfiger