Blond Vs Dark hair

Interview with my barber – Mark McGibbon

Mark Mcgibbon frisørMark Mcgibbon frisørMark Mcgibbon frisør

 

 

 

 

Hvordan startede hele din karriere som frisør

Det hele startede med jeg gik til frisøren da jeg var yngre med min bror og min mor. Vi plejede at gå til denne gamle barbershop kaldet Desmonds. Hele stilen i den salon var omkring mange forskellige kulturer der kom sammen. Jeg kommer selv fra den caribiske kultur og er fra Jamaica. En dag besluttede jeg mig at få nogle trimmere, jeg begyndte at klippe mig selv og fik mange komplimenter. Så begyndte jeg at klippe min bror, så mine brors venner, og sådan fortsatte det.

  Hvad fik dig til at åbne en Barbershop i København

Jeg kom til København for at være fodboldspiller, jeg elsker fodbold. Jeg boede i Birkrød og der var ikke mange barbers i Birkerød. Jeg begyndte at klippe nogle venner og de ​​opfordrede mig til at gøre noget med mine evner. Et par år efter  havde jeg en kæreste og en datter og gav det en chance. Nu er jeg så heldig at have en butik og at kunne leve af det jeg elsker.

Hvordan ser din fremtid ud?

Jeg vil have flere saloner i ind og udland. Mit mål er derudover at skabe en god stemming i alle mine kommende saloner

Hvad kan folk forvente, når de kommer for at få en klipning hos Capital Barberers?

Jeg er en stille og rolig person og helt ydmyg – Du kan forvente en god stemning, kvalitets klipning, møde andre mennesker fra forskellige kulturer. Du skal bare lade stressen være uden for butikken, og nyde den afslappende oplevelse.

 

English 

 

How did it all start with you cutting hair?

It all  pretty much started when I used to go the barbers when I was younger with my brother and my mom. We used to go to this old barbershop called the Desmonds. The whole vibe was about many different cultures coming together and I come from a Caribbean culture and I’m from Jamaica. One day I decided to get some clippers for myself and I started to cut myself, and got many compliments. Then I started cutting my brother and then my brothers friends and then my own friends and so on. It was just a hobby at first.

What made you decide  to open a barbershop in Copenhagen.

I came to Copenhagen to be a football player I love football. I lived  at Birkrød and there wasn’t many barbers in Birkerød. I started cutting some friends and they encourage me to do something with my skills. Soon after I had a girlfriend and a daughter and gave being a barber a chance. Now I’m so fortunate to have a shop and live of what I love doing the most

What’s in the future?

I want another shop in and out of Denmark and to create a good vibe in all my shops

What can people expect when they come to have a haircut at Capital Barbers?

I’m a chilled out person and quite humble – You can expect a chilled vibe, quality haircuts, meeting other people from different walks of life. You just let the stress be outside of the shop and you the relaxing experience.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blond Vs Dark hair