Lovely in blue

ALL new #Cut of the week – New start!

IMG_8706 kopi 2IMG_8722IMG_8744IMG_8706 kopi

Kan med stor glæde fortælle efter mit møde med min frisør idag, at vi igen starter blogserien “cut of the week” igen.  Allerede på søndag starter vi med de første par fyre, vi kan følge fra før og efter deres klipning. Indlæggene vil vise hvilken forskel den rigtige klipning kan gøre ved ens totale look, samt vil min frisør komme med gode tips til hvordan man holder sin frisure i god stand mellem klipningerne.  Selvfølgelig vil jeg også lave en breakdown af deltagernes stil med alle detaljerne. Det første indlæg skulle gerne, hvis alt går efter planen være klar i næse uge. Håber i ser lige så meget frem til det som jeg selv gør.

 

ENGLISH

I’m so excited to tell you all that the blogging series “cut of the week” will start again soon! I’ll start shooting for the post’s this sunday with a few guys. You will all be able to follow them as they get their hair cut, and see how much a good haircut can do for ones style. I’ll also do a style breakdown on all the styles you will be seeing.  I’m super excited about beeing able to start this up again, hope you are all just as excited as me. The first post should be ready sometime next week. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lovely in blue