My top (3) 2014 Winter/Fall Looks

Cut of the week #2 – Benjamin

123

 

                                                Links :     Jakke – Ragwear (just like)  //  Busker Levis (just like) //  Sko Lacoste  (Just Like)  

Lad os starte med at lave en “style dropout” som jeg underligt nok kalder det når jeg  fortæller hvad en personen har på fra top til tå.

Benjamin som er med i dette indlæg af “Cut of the week” (link) serien er til dagligt studerende, og ønskede sig en lov fade cut.  (Fade : Håret biver gradvist kortere og kortere). For at opnå hans ønskede frisure blev kan trimmet på dele af sit hår, dernest fik han klippet sit hår på toppen med saks og fik til slut tørret sit hår. Indlægget er ikke sponsoreret, men derimod lavet i samarbejde med barber shoppen (frisør salonen som nogle ville kalde det) Capital Barbers. (link) Tryk på linket for ALT info omkring booking og mere omkring selve stedet. Jeg er selv blevet klippet hos Capital Barbers i mange år nu og er altid gået derfra med en fornyet følelse af selvtillid. Butikken ligger 3 min gå gang fra nørreport station. 

456789IMG_1043

 

Glæder jer til næste uge, hvor jeg følger Sangeren/Basketball spilleren Henri, når han skal have sin nye frisure hos  Capital Barbers 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My top (3) 2014 Winter/Fall Looks