SOLID Summer look 2015

High end summer look

Matinique Mike afsharian mandlig modeblogger photo FullSizeRender 4_zpsafgyppjb.jpg
Matinique Mike afsharian mandlig modeblogger photo FullSizeRender 7_zps9rsfchex.jpgMatinique Mike afsharian mandlig modeblogger photo FullSizeRender 3_zpsz5lbsftb.jpg
Matinique Mike afsharian mandlig modeblogger photo FullSizeRender 8_zpsgvyvsphd.jpg
Matinique Mike afsharian mandlig modeblogger photo FullSizeRender 5_zpshi9f2di8.jpg

 

 

Shoes – Vagabond  //  Shorts – Matinique  //  Shirt  – Matinique  // Shades – Carrera  // Watch – Daniel Wellington 

 

Modeugen er her, jeg afprøver stadig forskellige outfit. Dette outfit bliver helt sikkert et af dem jeg vil nyde at have på her under modeugen. Skjorten fra Matinique har et rigtig flot mønster som sammen med de sorte shorts står frem. Briller er meget farverige og er fra Carerra, de bryder med farverne i outfittet og giver det et mere moderne look. Mine sko er fra vagabond og er meget fine og klassiske, de er med til at give hele looket en lidt finere kant.

 

//

Fashion Week is herebut I’m still testing different outfit. This outfit is certainly one of them I would enjoy having on during fashion week . The shirt from Matinique has a really nice pattern , the glasses are very colorful and are from Carerra , they are breaking with the colors of the outfit and give it a more modern look . My shoes are from Vagabond and are very fine and classic , they are helping to give the whole look a slightly finer edge .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOLID Summer look 2015