Out in the open with Casual Friday

first day in Berlin

Mike Afsharian Berlin photo IMG_2727_zpsgdbktocd.jpg

 photo IMG_2765_zps3jraelri.jpg

 photo IMG_2693_zpswx9xaqlb.jpg

 photo IMG_2777_zpsxz6ykf7j.jpg

 photo IMG_27661_zpsmkhgrn2z.jpg

 photo IMG_2677_zps5zn7k2sv.jpg

 photo IMG_3192_zpsblpnuqoe.jpg

 

Første dag i Berlin var rigtig hyggelig. Min ven Bilal og  jeg tog afsted mod Berlin kl. 4 om morgenen så vi havde en meget lang dag foran os. Vi fik set lidt af byens seværdigheder som, Charlottenburg slot, Brandeburger Tor, vi gik gennem Tiergarten til Siegessäule, spiste sushi på Warscauer Str. og flere andre steder og monumenter. Dog fik jeg ikke rigtig købt noget tøj, da jeg ikke følte der var noget jeg manglede. Grunden til vi tog på  denne 2 dages tur var mest af alt en “Getaway” fra hverdagens stress og må sige jeg slapper af mens jeg er her. Bilal fik også skudt en masse billeder af mig her i Berlin, de kommer op løbende på bloggen.  Vil nyde min sidste dag i Berlin inden jeg skal hjem senere.

–  First day in Berlin was very fun/nice. Me and my friend Bilal went to Berlin at 4 in the morning so we had a long day to look forward to. We went sightseeing in part of the city, like Charlottenburg castle, Brandenburger Tor, walked through Tiergarten to Siegessäule, got sushi at Warschauer Str. and saw many more places and monuments. I didn’t really go shopping, but that’s because I don’t feel like I need anything. The reason that we went on this 2 days trip, was to get away from the stressing everyday life and I gotta admit I’m relaxed while I’m here. Bilal also shot a lot of pictures of me in Berlin and they will come up continuesly on the blog. Gonna enjoy my last day in Berlin before i take off home. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Out in the open with Casual Friday