New in - Johnny Love

Selected Homme – Suede look in BERLIN

Mike Afsharian - Berlin - Sort hat - Black hat - Selected - Homme - Læderjakke - Modeblogger - Fashion - Stil for mænd - København - Solbriller - Sommerstil - Herreblogger photo IMG_3253 kopi_zpsf2njltow.jpg
Mike Afsharian - Berlin - Sort hat - Black hat - Selected - Homme - Læderjakke - Modeblogger - Fashion - Stil for mænd - København - Solbriller - Sommerstil - Herreblogger photo IMG_3250_zpsfzwhljyh.jpgMike Afsharian - Berlin - Sort hat - Black hat - Selected - Homme - Læderjakke - Modeblogger - Fashion - Stil for mænd - København - Solbriller - Sommerstil - Herreblogger photo IMG_3265_zps45b0pwx5.jpg

Mike Afsharian - Berlin - Sort hat - Black hat - Selected - Homme - Læderjakke - Modeblogger - Fashion - Stil for mænd - København - Solbriller - Sommerstil - Herreblogger photo IMG_3253 kopi 2_zpsdg0t8qrg.jpg

Mike Afsharian - Berlin - Sort hat - Black hat - Selected - Homme - Læderjakke - Modeblogger - Fashion - Stil for mænd - København - Solbriller - Sommerstil - Herreblogger photo IMG_3239_zpshf8y6qb5.jpg

Mike Afsharian - Berlin - Sort hat - Black hat - Selected - Homme - Læderjakke - Modeblogger - Fashion - Stil for mænd - København - Solbriller - Sommerstil - Herreblogger photo IMG_3253_zpsg5cobv3w.jpg

Jacket – Selected Homme  //  Pullover – Selected Homme  //  Shades – Smith Optics  //  Shoes – Vagabond //  Jeans –  SOLID

Mit første shoot fra Berlin blev intet mindre en perfekt! Farverne i dette look spiller præcis som jeg ønskede, hele looket er meget moderne og meget Berlin. Min pullover og skinjakke er begge fra Selected Homme, deres nye kollektion kan købes HER

My first shoot from Berlin was so good! The outfit is just what I wanted for my trip to Berlin! The look is from Selected Homme get the look HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New in - Johnny Love