Dropper jeg ud af min uddannelse for bloggen?

Visit to CPH Fashion Lab

imageimageimage

 

Jeg var et smut forbi CPH Fashion lab som er et nyt PR bureau, ejet af Simone Tajmer ( Blogger kolega og ven)  og Liv Barfoed. Jeg var der oppe i tirsdags for at kigge på nogle lækre nye ure til en konkurrence jeg vil holde her i december måned. De har rigtig mange lækre mærker deroppe også føler man sig altid velkommen når man kommer derop.

I kan læse mere om PICTO ure HER

——————————————-

Yesterday I visted the new PR AgencyCPH Fashion lab It’s owned  by Simone Tajmer ( A friend and a blogger) and Liv Barfoed, to look at some nice new watches for a competition I will have here in December on the blog. They have many nice brands up there and they also always make you feel welcome.

You can read more about PICTO watches HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dropper jeg ud af min uddannelse for bloggen?