Har jeg aflyst min rejse af Frygt for Terror?

Weekday – Eastpak look // + Hint about next month

 photo IMG_3923_zpsiiwssgbm.jpg
Mike Afsharian - eastpak - weekday photo IMG_3999_zpsgpzcc6mc.jpg

Jog jeans – Diesel (Similar)  // Shirt – Weekday ( Similar)  // Bag – Eastpak (Link)  //  Bracelet – Fené (Link) 

Jeg elsker normalt snevejr, men i dag har jeg ikke haft den store lyst til at gå udenfor mit hovedør. Jeg har kørt et blandet look her, det kolde look fra tasken der er helt is hvid, kontra den varme farverige sommerskjorte. Det giver en fed kontrast når elementerne i et look er helt modsat. Jeg har en masse planer for bloggen i næste måned, det vil jeg fortælle mere om imorgen   ( Glæd jer!!!)

———————

I love when it’s snowing, but today I didn’t really felt like going out of my house, I’m planning many new exciting things for the blog next month! This look is inspired by the contrast of the summer shirt and the ice cold backpack  from Eastpak. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Har jeg aflyst min rejse af Frygt for Terror?