En deodorant der formindsker hårvækst under armene?

DINNER EVENT AT ILLUM – CORALLO LOBSTER BAR

image4

I går aftes var jeg inviteret til 2-retters middag sammen med Noise PR & ILLUM   Corallo Lobster Bar, som ligger på 4. Etage. Jeg var til eventet med 2 af mine venner og blogger kollegaer Brigida & Simone Deres nye 4. etage er virkelig et syn værd! Der er alt fra hummer, raw food, bøffer, pizza og tilhørende vine og bobler. samtidig kan man kigge ud over kbh fra den nye designede etage

Maj-Britt som er Chief Commercial Officer for ILLUM gav os en rundsvisning af den nye del af Illum.  Der er kommet en masse nye lækre butikker, så  luksus er blevet en endnu større del af det nye Illum. Når det kommer til shopping har jeg altid været glad for Illum,  da kvalitet og god service er meget vigtigt for mig.

Indlægget er inspireret af Brigida Martinez indlæg HER

——————-

* Last night I had dinner with Noise PR & the luxury shopping mall ILLUM, it’s was such a lovely night with good & delicious food from the new seafood restaurant Corallo Lobster Bar on the rooftop of ILLUM!IMG_1330-e1449051064740image2

Skærmbillede-2015-12-02-kl.-10.14.53image6 image5

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En deodorant der formindsker hårvækst under armene?