Headphones from SUDIO SWEDEN - 15% discount code

En aften for de hjemmeløse.

image

Jeg er på vej til en juleforkost som Café Sommersko holder for de hjemmeløse, det er en fast tradition som stedet har. Min gode veninde og modeblogger Brigida Martinez spurgte mig igår om jeg ville med og hjælpe til med denne middag og selvfølgelig ville jeg rigtig gerne det.  Meningen med denne aften er at skabe glæde og en rigtig god stemning for de hjemmeløse. Jeg vil sammen med Brigida Martinez være med til at hjælpe med forskellige opgaver i forbindelse med denne aften! Glæder mig så meget til at kunne hygge med derhenne i aften.

—————

Today I will be attending a Christmas dinner for the homeless in Copenhagen in coraboration with Café Sommersko – I looking forward to be there & do mine for give them a lovely night.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Headphones from SUDIO SWEDEN - 15% discount code