DJ CASPER - Winter LOOK

Fall – winter look – Matinique

Mike Afsharian - Matinique - Male Fashionblogger - Mandlig Modeblogger - København photo IMG_9914_zpsi3kuca2o.jpgMike Afsharian - Matinique - Male Fashionblogger - Mandlig Modeblogger - København photo IMG_0038_zpseekio46r.jpg
Mike Afsharian - Matinique - Male Fashionblogger - Mandlig Modeblogger - København photo IMG_9984_zpszs39k5a0.jpg

 photo IMG_0017_zpslwo7x9ub.jpgMike Afsharian - Matinique - Male Fashionblogger - Mandlig Modeblogger - København photo IMG_9870_zpskwxpomrp.jpgMike Afsharian - Matinique - Male Fashionblogger - Mandlig Modeblogger - København photo IMG_9880_zpskanslfj4.jpg

 

JacketMatinique (Similar)  // TurtleneckMatinique  (Similar)// JeansWeekday (Similar) // SunglassesTens (Similar)

 

Efteråret er over os og vejret skifter fra lækker varme til bidende kulde, men faktum er at det kun bliver koldere og vi snart er i vinterperioden. Til denne overgang har jeg her sammensat et rigtig lækkert efterårs/vinter look. Jakken jeg har på er fra Matinique og er i læder og imiteret pels på kraven min turtleneck er også fra Matinique Til dette look har jeg valgt nogle stramme helt sorte jeans og nogle støvler med lidt hæl på netop for at give lidt højde.

Autumn is upon us and the weather changes from heat to bitter cold . But the fact is that it only gets colder and soon we are in the winter period . For this transition , I have here put together a really nice autumn / winter look. The jacket I have on is from Matinique and is in leather and faux fur on the collar my turtleneck is also from Matinique For this look , I have chosen some tight black jeans and some boots with a little heel on just to give a little height.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DJ CASPER - Winter LOOK