Jeg havde aldrig troet min 22år fødselsdag skulle ende sådan her!

First shoot 2016

imageMike Afsharianimageimageimage

Så var tiden inde til mit første shoot i år! jeg mødtes med min fotograf Benjamin ( læs mere HER) Vi tog ud og skød 3 styles. Tiden er inde til at skyde vinter style og vi havde 3 looks vi skulle skyde. Jeg har allerede set billederne og Benjamin er virkelig en utrolig dygtig fotograf! Billederne er blevet helt præcis som jeg ønskede og i weekenden kan i se billederne fra mit første shoot. Jeg har også et event på fredag med Cleasonic kom jeg også vil poste lidt info fra

  • This is my first shoot of the year! I meet up with my photographer Benjamin to shoot 3 new winter styles.  I have already seen the photos and I’m very excited about posting my first shoot this weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg havde aldrig troet min 22år fødselsdag skulle ende sådan her!