CLARISONIC AND BIOTHERM DOUBLE EVENT AT L’ OREAL HEADQUARTERS

Weekend look with Diesel

image

Jacket – Diesel // Jeans – Weekday ( Smilar)

Igår var jeg ude med min ven og finde nye looks til Modeugen. I år har jeg helt unikt valgt at teame up med min mor som er designer, for at skabe et “one of a kind” look. Jeg kan ikke allerede nu love at vi bliver færdige inden modeugne, men det er helt klart målet. Jeg sportede i dag dette lækre sæt fra Diesel. Det er faktisk en jakke jeg har haft et par måneder som jeg har vendt på vrangen ( Se jakken som den normalt fremstår HER.)

Yesterday I was out finding new looks for Fashion week, this year my mom who is a designer will be helping me make something unik for the fashion week! This look is actually a jacket I have had for a few monthis from Diesel

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CLARISONIC AND BIOTHERM DOUBLE EVENT AT L’ OREAL HEADQUARTERS