Bloggers Delight Galla

And the fashion week begins!

imageimageimageimageimage

 

Modeugen starter denne uge! Alt er planlagt, dog var jeg i dag ude og gøre de sidste forberedelser til de næste hektiske dage. Jeg har også det outfit som jeg selv har designet klar! Jeg er simpelhen så spændt på at vise det frem til jer, det er blevet alt hvad jeg håbede det ville blive og det vil med garanti fange et par blikke på gaden. Jeg var også et smut forbi CPH Fashionlab til en samtale omkring en masse nye projekter

This week is fashion week and today I made the last changes to my schedule. Im also done with the style I designed myself

2 kommentarer

 • Jesper

  Hey Mike

  Fedt, var slet ikke klar over at det var modeuge nu her. Hvilke danske bloggere og Instagram, vil du vente spændt på at høre fra i denne uge? 😉

  Mvh
  Jesper Engel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mike Afsharian

   Jeg ser ikke frem til nogle blogger eller instagrammere, men derimod de forskellige designers design.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bloggers Delight Galla